Ponos Hrvatske: Karolina Tutiš cijeli svoj život pomaže drugima

Svim malim ljudima koji su napravili veliko djelo Udruga Ponos Hrvatske već jedanaesti put dodjeljuje godišnja priznanja za hrabrost i humanost. U emisijama Dobro jutro, HrvatskaHrvatska uživo te na webu HRT-a od 22. prosinca pratit ćemo dvadesetak priča dosad nepoznatih, hrabrih junaka.

Karolina Tutiš iz Tovarnika za sebe kaže da joj je misija samo pomagati onima kojima je najpotrebnije. Iako ima samo 19 godina, najaktivnija je članica vinkovačkog Crvenoga križa. Naime, nema humanitarne akcije u kojoj ona nije sudjelovala.

Ova vedra i nasmijana djevojka iz Tovarnika cijeli svoj život nekome pomaže. Sudjelovala je do sada u brojnim humanitarnim akcijama a također je volonterka palijativne skrbi.

Pomagala je i tijekom poplavama i u izbjegličkoj krizi. Tako  nije iznenađenje da je dobila veliko priznanje Luka Ritz. Nagradu je posvetila svojim roditeljima te braći i sestrama.

Iako njezin dan traje dugo i ponekad nema vremena za sebe, ona se ne žali. Kaže - ima još mnogo onih koji poput nje, nisu sretni. I treba im pomoći.