Steven Seagal svira u Beogradu na dočeku Nove godine

Središnji događaj novogodišnjeg programa u Beogradu, koji traje od 29. prosinca do 1. siječnja poslije podne, bit će cjelovečernji koncert ispred Skupštine Srbije na kojem će, uz domaću folk zvijezdu Lepu Brenu, nastupiti poznati akcijski glumac Steven Seagal sa svojim bendom.

Seagal, čest beogradski gost i sudionik brojnih humanitarnih akcija u Srbiji, u srijedu je s gradonačelnikom Sinišom Malim dijelio djeci novogodišnje paketiće. Seagal je poručio da su djeca temelj naših života i budućnosti i da nema ništa ljepše od osjećaja kad možete nešto pokloniti djeci.

Gradonačelnik Beograda podsjetio je da će Seagal nastupiti na središnjoj pozornici ispred Skupštine Srbije i sa svojim bendom uvesti Beograđane i njihove goste u novogodišnju noć. Gradska uprva srbijanske prijestolnice očekuje nekoliko desetaka tisuća gostiju iz susjednih zemalja i regije.

Tradicionalno su najbrojniji posjetitelji iz Makedonije, Hrvatske i Slovenije, ali se ove godine očekuje i tisuću gostiju iz susjedne Bugarske. Novogodišnji program bit će završen humanitarnom akcijom Ulica otvorenog srca, kad Beograđani i njihovi gosti, uz kuhano vino i rakiju, sudjeluju u prigodnim humanitarnim programima.