Za učenike organizirane sportske aktivnosti u mnogim gradovima

Klizanje, plivanje, streljaštvo, karate, taekwondo, odbojka i nogomet. Ne govorimo o Olimpijskim igrama, nego o 'Odmorku' za učenike osnovnih i srednjih škola. Brojne sportske aktivnosti dostupne su malim Zagrepčanima, ali i djeci u drugim hrvatskim gradovima sve do 8-og siječnja.

Mali nogomet samo je dio zimske ponude 'Odmorka' u organizaciji Školskog sportskog saveza grada Zagreba. Pošto su djeca u zadnje vrijeme sve više za kompjuterom, mobitelom i laptopima premalo se kreću pa je naš cilj osmisliti što više aktivnosti koje su djeci zanimljive kako bi oni mogli na što zanimljiviji i kvalitetniji način provoditi slobodno vrijeme dok je školski odmor, najavili su organizatori. 

Za mlade su osmislili brojne aktivnosti. Od klizanja na Šalati preko borilačkih vještina do plivanja u Novom Zagrebu. 'Odmorko' traje do 8. siječnja, a tko želi sudjelovati samo treba doći na lokaciju u terminu koji se može doznati na mrežnim stranicama Saveza.  I djeca na sjeveru Hrvatske praznike provode aktivno, sportski. Mali Varaždinci ne moraju ih provoditi u kući. Zimske sportske aktivnosti za učenike nižih razreda osnovnih škola svako prijepodne organizira gradska Zajednica sportskih klubova.