Ljubica i Mato u ljubavi proslavili 65. obljetnicu braka

Ljubica i Mato Josipović proslavili su jednu prekrasnu životnu i ljubavnu obljetnicu - 65 godina braka. Njihova ljubav duga više od šest desetljeća uspjela je pobijediti sve nedaće s kojima su se susretali, a oni su pokazali koliko je važno razumijevanje, sloga i zajedništvo.

Sedmero djece, devetnestero unučadi i devetero praunučadi ponos su Ljubice i Mate kojima je obitelj organizirala veliku proslavu bračne obljetnice. Vjenčali su se nakon samo dvadeset dana veze, a oni na to kažu da kad se prava ljubav čudom dogodi, nema se što čekati.

Iako je Mato u trenutku upoznavanja bio u vezi s drugom, ništa nije moglo stati na put njihovoj ljubavi. Sve ove godine održali su svoju ljubav mladom vjerujući u nju, a dileme i nesuglasice rješavali su jedinstvenim receptom. Njihova djeca kažu kako su oduvijek bili povezani te da među njima nije bilo svađe. 

Za 65. obljetnicu braka njihova djeca uspjela su okupiti članove obitelji Josipović koji dolaze iz raznih zemalja Europe, a tamo je bila i ekipa emisije 'Život je lijep'.