Ljubavni par koji dokazuje da godine doista nisu važne

Starost ne mora biti povezana sa samoćom i depresijom, može biti vedra, ispunjena ljubavlju, pjesmom i plesom. To će vam najbolje potvrditi ljubavni par koji dokazuje da godine doista nisu važne. 
 
Boris i Marija već 15 godina u skladnom ljubavnom ritmu žive najbolje godine svojeg života. Ona ima 96, a on 83 godine i najbolji su dokaz kako za ljubav nikada nije kasno. Naime, čekali su jedno drugo cijeli život te se konačno upoznali kada je njoj bila 81, a njemu samo 68 godina. Sudbonosni susret dogodio se u jednom zagrebačkom umirovljeničkom domu, na probi zbora.

Boris kaže kako je, pridobivši njezinu pozornost, krenuo u šarmiranje iskoristivši sve svoje osvajačke trikove iz mladosti. Bila je zabava i onda smo išli u park i tamo je bila prva pusa, kaže Boris. Razlika od 13 godina u Marijinu korist nije predstavljala baš nikakvu zapreku u njihovoj ljubavnoj priči.

Kako je ljubav oplemenila njihove živote te kako zbog nje uživaju u svojoj drugoj mladosti otkrili su u emisiji 'Život je lijep'.