'Fashion cafe' okupio poznate domaće kreativce i dizajnere

Projekt 'Fashion cafe' okuplja dobro poznate domaće kreativce i dizajnere, ali i daje priliku onima koji su tek na početku da ostvare prvi kontakt s publikom. 'Fashion cafe' je jednomjesečni program koji je nastao tijekom četiri uspješna programa Bojana Krištofića nazvanih 'Dizajn dijalozi'.

U biti i jedan i drugi program su posvećeni mladim hrvatskim dizajnerima te unutar Croatian design superstora ovim pritupom pokušavamo približiti publici i općenito društvu što je to dizajn te tko su protagonisti hrvatskog kreativnog društva,
najavila je Marija Kata Vlašić iz PR Croatian design superstorea.

Jedna od vodećih protagonistica u svijetu produkt dizajna je Maja Miletić koja je s brojnim okupljenima podijelila svoja iskustva i pokušala objasniti put do uspjeha. 

Maja Miletić, kako kaže, puno razmišlja o ljudima koji nose njezin nakit. Iako na prvi pogled izgleda krhko, vrlo je čvrst i izdržljiv. Za izradu koristi razne materijale, a stopostotnim ručnim radom, originalnim dizajnom i isključivo unikatnim primjercima izdvaja se od konkurencije.

Više o domaćim kreativcima i dizajnerima okupljenim oko projekta 'Fashion cafe' doznala je ekipa emisije 'Život je lijep'.