Hrvatski brend odjeće za pse koji će oduševiti vaše ljubimce

S dolaskom zime uvukli smo se u tople kapute i bunde te tako riješili problem hladnoće. No, što je s četveronožnim ljubimcima? Da im bude toplo i udobno, a da pritom ne zaostaju za modnim trendovima, pobrinule su se dvije mlade dame koje su osnovale brend Dawg Swag.

Zajedno smo došle na ideju, jer smo obje vlasnice malih pasa. Primijetile smo zapravo da na tržištu nedostaje odjeća za pse koja je istovremeno udobna i topla te koju će psi stvarno nositi. Tako smo došle na ideju i krenule u realizaciju, kažu Maja Cvetković i Viktorija Šebalj.

Iako su u startu nailazile na prepreke, ubrzo su ih s lakoćom savladale i u nešto više od tri mjeseca stvorile brend pred kojim je zasigurno svjetla budućnost. Proizvod je u potpunosti proizveden u Hrvatskoj, od pakiranja do odjeće, tako da se možemo stvarno pohvaliti da nismo radile kompromis oko kvalitete, već smo sve odlučile ovdje proizvoditi, kažu poduzetnice.

S obzirom na velik interes javnosti, ali i zadovoljne njuškice njihovih ljubimaca, izgleda kako im je uspjeh zagarantiran. Više o tome doznala je ekipa emisije 'Život je lijep'.