Justin Bieber stiže u Zagreb

Svjetska superzvijezda, vlasnik albuma i hitova koji ne silaze s vrhova ljestvica u više od 100 zemalja svijeta, glazbenik koji je rasprodao turneju u 64 grada diljem SAD-a i Kanade, Justin Bieber 9. studenog 2016. godine nastupa u Zagrebu.

Zagrebački koncert dio je europskog dijela svjetske turneje 'PURPOSE' koja počinje na Islandu 9. rujna sljedeće godine. Obožavatelji će tako moći uživati u dinamičnom i jedinstvenom live showu Justina Biebera te mogu krenuti s odobrojavanjem jer ludilo turneje 'PURPOSE' očekuje i Zagreb

Hrvatska se metropola upisala na najpoželjniju kartu glazbenih događanja zahvaljujući tvrtki MPG, koja je domaći partner koncerta. Koncert megazvijezde kakva je Justin Bieber nesumnjivo je jedno od najznačajnijih glazbenih događanja u cijeloj regiji i zato smo iznimno ponosni što smo organizator koncerta koji potvrđuje istaknutu poziciju Zagreba na koncertnoj karti Europe, najavljuju organizatori.

Svjetska histerija i popularnost Justina Biebera jednostavno ne jenjava, on je vlasnik albuma koji je na vrhu top ljestvica u više od 100 zemalja svijeta te obara rekorde s brojem pjesama na ljestvici Hot 100.