Humanitarni Božićni sajam Međunarodnog kluba žena

Međunarodni klub žena i ove godine organizira humanitarni Božićni sajam koji će se 6. prosinca održati na Zagrebačkom velesajmu. Na sajmu će se posjetiteljima nuditi proizvodi iz čak 47 zemalja svijeta.

Osim različitih delicija iz kuhinja sa svih kontinenata, na sajmu će se naći izvorni proizvodi, suveniri, knjige i mnogo zabave, najavljuju organizatori. Prošle je godine sajam obišlo više od sedam tisuća ljudi, a i ove godine očekuje se isto toliko posjetitelja, kažu u Međunarodnom klubu žena

Sajam je organiziran pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović. Ulaz je besplatan, a prihod od prodaje i donacija koristit će se za opremanje dviju hrvatskih institucija, Centra za odgoj i obrazovanje Zajezda iz Zagorja i Psihijatrijske bolnice Lopača iz Rijeke.

Voditelj emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' Frano Ridjan posjetio je švedsku ambasadu te doznao kako se Božićni blagdani slave u toj zemlji. O posjetu je na Twitteru izvijestio i veleposlanik Kraljevine Švedske u Hrvatskoj.Sve o gastro ponudi na ovogodišnjem sajmu te kako teku pripreme u švedskoj kuhinji pogledajte u reportaži.