Najljepše dječje pjesme Jacquesa Houdeka ove nedjelje u Lisinskom

Zbog velikog interesa publike i rasprodanog prvog koncerta, koji će se održati 6. prosinca u Lisinskom s početkom u 10 sati, drugi koncert Jacquesa Houdeka najavljen je istog dana u 12 sati.

Poslije sedam godina i četiri rasprodana koncerta za djecu 6. prosinca očekuje vas jedinstveni glazbeni doživljaj na kojemu će Jacques Houdek sa svojom vjernom publikom proslaviti deseti rođendan albuma koji je obilježio odrastanje tisuća i tisuća klinaca. Svakog čovjeka uz djetinjstvo vežu omiljene dječje pjesmice uz koje je odrastao. Stoga će djeca novog milenija zasigurno pamtiti posebno za njih osmišljen i snimljen album "Kad si sretan" i najljepše dječje pjesme u Jacquesovoj izvedbi.

Kada je Jacques sa svojim timom prije deset godina stvarao ovaj album i želio dijete u sebi utkati u ovaj jedinstveni glazbeni uradak vjerojatno nije mogao ni zamisliti koliki će uspjeh postići album. On je jedno od rijetkih diskografskih izdanja u posljednjih deset godina koje je ostvarilo dijamantnu nakladu te zasjelo na sam vrh najprodavanijih albuma za djecu novog milenija.

Više o najavljenim koncertima Jacques Houdek govorio je u emisiji "Život je lijep".