Komedija 'Život je truba' stigla u hrvatska kina

Treći cjelovečernjak redatelja Antonija Nuića 'Život je truba' snimljen pod radnim naslovom 'Srce mesara' i premijerno prikazan na festivalu u Varšavi, krenuo je 3. prosinca u kinodistribuciju. 
 
'Život je truba' komedija je koja pršti humorom, optimizmom, domaćim glazbenim evergrinima i prvorazrednim glumačkim nastupima, a atmosferičnost filma dočarana je i nekim od najljepših zagrebačkih veduta prikazanih na hrvatskim platnima. Riječ je o pomalo ironičnom, ali suosjećajnom pogledu na ljudsku potrebu za stvaranjem problema i o vještini kojom te probleme rješavamo.

Film prati mladi zagrebački par – opuštenog jazz-trubača Buru i njegovu suprugu Janu te njihove obitelji, koje su mnogo sličnije nego što se isprva da zaključiti. Na dinamičnome putu prema zajedničkome životu očekuje ih mnoštvo različitih obiteljskih i međuobiteljskih razmirica, ali i pomirba.

Bojan Navojec nastupa u ulozi jazz-trubača koji pokušava pomiriti oca mesara, brata kockara i majku, umirovljenu računovotkinju. U ulozi oca pojavljuje se Zlatko Vitez, majku glumi Mirela Brekalo Popović, a ulogu brata tumači Goran Navojec. U rješavanju obiteljskih razmirica pomaže mu supruga koju glumi Iva Babić te njezini nekonvencionalni roditelji koje tumače Ksenija Marinković i Filip Šovagović.

U povodu početka kinodistribucije u emisiji 'Život je lijep' gostovao je Bojan Navojec.