U najneobičnijem vrtu u Zagrebu kavu možete popiti na drvetu

Nedaleko jedne od najprometnijih zagrebačkih ulica, smjestio se jedan od najneobičnijih kafića u Zagrebu. Osim unikatnog uređenja, on se ističe i po tome što na ovom mjestu kavu možete popiti u - krošnji drveta.  

Većina odraslih vjerojatno je u djetinjstvu maštala o svom tajnom skovištu u obliku kućice na drvetu. No, i stresu izloženim odraslima svakako bi dobro došla oaza mira i ugode. Stoga su dvojica prijatelja, Ivan i Petar, odlučili otvoriti lokal koji će odrasle barem na trenutak vratiti u djetinjstvo i omogućiti im da popiju kavu u krošnji drveta.

Interijer ovog zanimljivog mjesta ispunjen je nizom  pomno biranih detalja koji ovaj prostor svakako čine osebujnim. Izgled prostora zapravo je kreativni izričaj mnogih umjetnika koji su pridonijeli njegovu konačnom izgledu, objašnjava vlasnik Ivan Knežević.

Da je riječ o doista neuobičajenom vrtu, posjetitelji mogu vidjeti i po tome što je na ovom mjestu vrijeme stalo. Naime, svi satovi pokazuju isto vrijeme - 4 sata i 36 minuta. Po čemu se još ovaj vrt razlikuje od ostalih u gradu pokazat će vam ekipa emisije 'Život je lijep'.