Spektakl na predstavljanju nove kolekcije Hippy Gardena, na reviju 'ušetao' konj

Ekskluzivnim predstavljanjem unikatnih modela u zagrebačkom hotelu Esplanade, modnim performansom s elementima glazbe i plesa, Hippy Garden još je jednom pokazao zašto je u vrhu hrvatske mode.

Za ovu prigodu Smaragdna dvorana hotela Esplanade bila je pretvorena u raskošnu modnu pistu kojom su defilirale čarobne modne Marquise. Na taj je način Đurđica Vorkapić, koja stoji iza brenda Hippy Garden, predstavila kolekciju ekskluzivnih unikatnih haljina, inspiriranih duhom vremena kad su vladale plemkinje.

Dizajnerica je liniju limitiranih modela haljina predstavila na jedan sasvim poseban način: umjesto klasične promenade, manekenke su, odjevene u raskošne haljine, prošetale dvoranom, dok su uzvanici uživali u za ovu večer posebno osmišljenoj crnoj večeri pod svjetlom svijeća te raskošnom glazbeno-scenskom performansu.

Napravili smo jedan mali iskorak u tome kako predstavljati hrvatsku modu i na koji način mi želimo percipirati ono što radimo i prikazati to što radimo, rekla je Đurđica Vorkapić. Cijela je večer bila tematski osmišljena u njezinoj omiljenoj boji: crni modeli, crno vino i crna hrana.

Više o ovoj večeri koja je Hrvatima donijela dašak inače nedostižnog modnog svijeta pogledajte u prilogu emisije 'Život je lijep'.