'Uz more' i 'Čudovišta iz susjedstva' premijere u hrvatskim kinima

U hrvatskim se kinima počeo prikazivati novi film koji ispred kamere spaja trenutno najpopularniji glumački par na svijetu. To su Angelina Jolie i Brad Pitt koji su prvi puta zajedno glumili u hitu 'Gospodin i gospođa Smith'.

Ove godine 'gospodin i gospođa Pit' glume u drami 'Uz more' koja je treći redateljski projekt u karijeri slavne glumice. Nadahnuta 'Prizorima iz bračnog života' Ingmara Bergmana, redateljica i ujedno scenaristica predstavlja američki bračni par pisca u kreativnoj blokadi i bivšu plesačicu. Shrvani privatnim i poslovnim nevoljama, njih će dvoje na francuskoj obali sredinom sedamdesetih pokušati pronaći novi put promatrajući mladi par u susjednoj hotelskoj sobi.

Među novim naslovima u kinima možete pogledati i fantastični pustolovni spektakl 'Čudovišta iz susjedstva' namijenjen najširoj obiteljskoj publici. Riječ je o prilagodbi zapleta iz rado čitane serije knjiga američkog pisca Roberta Lawrencea Stinea kojega se naziva i 'Stephenom Kingom za djecu'. Piščev je lik jedan od junaka filma, a priča prati srednjoškolca Zaka koji s majkom stiže u novi grad. 

Više o novim filmovima u kinima pogledajte u prilogu Boška Picule