Šomi i Đimi koncertom slave 30 godina na sceni

Grupa 'Neki to vole vruće' koja već tri desetljeća žari i pali hrvatskom pop scenom 5. prosinca ponovno će usijati atmosferu na koncertu u Zagrebu uz mnogo poznatih glazbenika. Šomi i Đimi obećali su da će ponovno rasplesati publiku svih generacija uz svoje hitove osamdesetih i devedesetih. 

'Neki to vole vruće' svoju karijeru počeli su još početkom 80-tih kada su pjesmama 'California' i 'Teška vremena' unijeli pravo osvježenje na tadašnje glazbene ljestvice, da bi sa singlom 'Jeans generacija' ujedinili sve poklonike urbanog pop zvuka. Donijeli su pravi svjetski pop sound i napravili nekoliko evergreena koji se i danas rado pjevaju.

'California', 'Teška vremena', 'Kakva noć', 'Reci da', 'Bojler', 'Medu moj i šećeru', 'Zagrli me nježno' i legendarna 'Jeans generacija' samo su neki od hitova koje su glazbenici pripremili za 'vrući' koncert u Zagrebu.

U Bogovićevoj je Martina Validžić razgovarala sa članovima benda 'Neki to vole vruće' o predstojećem koncertu i promociji albuma 'Best of colection'.