'Comedy magic show' u kazalištu Kerempuh

Večeras od 20 sati u Kerempuhu, 'Comedy Magic Show' - trikovi, smijeh, zabava, pozitivna energija u kombinaciji Luke Vidovića i njegovih gostiju, plesačica plesnog studija Escape i stand-up komičara Gorana Vugrinca Goca koji će publiku pripremiti za Lukin nastup.

Nakon uspješnog 'Magic act showa' odigranog više od 300 puta u kojem je s Reneom Bitorajcem i Tarikom Filipovićem i jedan od autora, ovo je druga velika Lukina autorska predstava. Nakon pune četiri godine vraća se na daske Kazališta Kerempuh gdje ponovo donosi čari iluzije.

Ovo je zasigurno najvažniji trenutak u mojoj karijeri. Ovime se bavim već 16 godina i želim pokazati da ja nisam ustvari samo mađioničar za djecu, kako me većina ljudi percipira, već da u svojoj predstavi na jednako kvalitetan način mogu pokazati svoju svestranost i svijet iluzije predstaviti na najvišem nivou. Odlučio sam se za komičnu magiju jer je u svijetu jako popularna i privlači velik broj ljudi, a danas sam dovoljno sazrio i spreman sam pokazati da uz mađioničarske trikove mogu biti i zabavan, zanimljiv ljudima i tijekom cijele predstave ih držati napetima i bez daha, dajući im sve najbolje što iluzija može ponuditi, kaže Luka.

Napomena svima koji se spremaju na predstavu da ona nosi oznaku 18+.