Josipa Lisac o novim pjesmama, budućnosti i koncertu posvećenom Karlu Metikošu

Tradicionalni koncert posvećen Karlu Metikošu Josipa Lisac ove će godine održati u Maloj dvorani Doma sportova u subotu, 5. prosinca. Nakon rasprodane Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog i Tvornice kulture prijašnjih prosinaca, Josipa Lisac svoj će najvažniji koncert u godini izvesti u dvorani u kojoj dosad nije imala samostalan nastup.

Zagrebačka publika 5. prosinca još će jedanput imati priliku uživati u interpretacijama najvažnijih skladbi nastalih tijekom Josipine više od četiri desetljeća duge i impresivne karijere: 'Dok razmišljam o nama', 'Na, na, na, na', 'Vjerujem ti sve', 'Magla', 'O jednoj mladosti', 'Hir, hir, hir', 'Ležaj od suza', 'Danas sam luda', 'Ja bolujem' i mnogim drugima. 

Josipa će i ovaj put nastupiti u pratnji svog dobro poznatog benda koji čine Gojko Tomljanović, Josip GrahBorna ŠercarDavor Črnigoj i Davor Doležal. Na glazbenoj listi naći će se i aktualni singl 'Tu' koji je proteklog ljeta gospodario top-listama mnogih radijskih postaja i kojim Josipa najavljuje svoj novi studijski album.

Josipa Lisac o novim pjesmama, budućnosti i koncertu posvećenom Karlu Metikošu govorila je u emisiji 'Život je lijep'.