Power joga budi energiju u vašem tijelu

Jednom smo u sklopu naših plesačkih treninga mjesec dana posvetili power jogi. Nama se to nije činilo zahtjevno i slijedili smo upute relativno lako. No s vremenom smo počeli osjećati zahtjevnost pokreta i povezivanja sa smislenom kretnjom koja nam donosi blagodati u fizičkom i duhovnom smislu. Tek tada smo stvarno upoznali power jogu.
Takvu, s voditeljicom koja u vama može pobuditi zanimanje, razigrati pokret, a opet tijekom sata izgraditi mir u tijelu i duhu, našla sam u Rijeci.Tamara Kleva
je svoje znanje stjecala diljem svijeta. I što god drugo radila, plesala ili vježbala, vraćala se jogi kao pravoj ljubavi pokreta od koje, kako sama kaže, ima najveću korist. Njezin život se promijenio i sada joj je drago kada promjene na bolje vidi i na drugima.

U Rijeku smo došli jedno maglovito i kišovito jutro i joga mi se tada činila kao dobar uvod u san. No na kraju ranojutarnjega sata, energija kola vašim tijelom i krećete spremni u radni dan.

Power joga je intenzivna i dinamična joga koja takvim intenzitetom povezuje dah i pokret i na taj način gradi snagu i fleksibilnost. Asane su povezane u jednu cjelinu i izmjenjuju se fluidno te to vježbačima poput mene daje osjećaj plesa u tijelu. Istodobno oslobađajući toksine iz tijela ona podiže vitalnu energiju i daje nam potrebnu ravnotežu uma i tijela. Prilagođena je nama zapadnjacima, ali ne gubi ništa od svojeg originalnog podrijetla i zato nam je tako privlačna.

Pa ako ste u Rijeci ili okolici ovo je pravo mjesto za vas, a svi drugi mogu slijediti Tamarin trening koji je velikodušno u punom trajanju.