Maja Spahija - Miss Hrvatske 2015.

Naša ovogodišnja najljepša Hrvatica Maja Spahija krenula je na izbor za Miss svijeta u Kinu. Sve je bilo spremno i par dana prije samog polaska, haljine su bile izglačane, Maja nasmijana i uvjerena u dobar plasman. Kaže Ivana Štefelić, novinarka emisije Dobro jutro, Hrvatska, koja je s Majom provela jedan dan hrvatskih priprema

Maja Spahija ima 22 godine, dolazi iz Šibenika, a po zanimanju je arhitektonski tehničar. Ispod šminke, frizure i lijepih haljina krije se jedna sasvim obična djevojka. Lijepa i jednostavna, otvorena i nasmijana i sad već pomalo umorna od silnih priprema za veliko natjecanje na kojem će braniti boje Lijepe naše. Pripreme su bile naporne, spremala sam se za sportske aktivnosti, talent točku za top modeling tako da jedva čekam da sve to počne.

Upija zadnje savjete vizažistice, kako bi na svjetskom izboru u Kini zabljesnula u punom sjaju. A kako na izboru za Miss više nema prešetavanja djevojaka u kupaćim kostimima, već se ocjenjuju njihove sportske vještine, talenti, humanitarna angažiranost i snalaženje na pisti i Majine pripreme tekle su u tom smjeru.

Maju su za talent show pripremala Helena Bastić i Ivana Husar. Izvest će pjesmu 'Hallelujah', otkriva Maja Vračarić Kuljiš, iz direkcije izbora za Miss Hrvatske. Mislim da je odlično uvježbala, dodaje. Za izbor su važne i haljine koje će nositi. Dizajnersku haljinu radio je dvojac Lana Puljić i Luka Grubišić, a haljinu koja će biti viđena na samom izboru za Miss svijeta radila je Kristina Burja u suradnji s Profokusom, još otkriva Maja Vračarić Kuljiš.

Dizajnerica Kristina Burja o haljini otkriva: izabrali smo crvenu boju zbog zemlje u kojoj se održava samo natjecanje. Da malo laskamo Kini. S druge strane i zbog toga što Maji odlično pristaje crvena. To je boja s kojom se ona super osjeća i odlično joj stoji. Dok Maja Spahija, Miss Hrvatske 2015. o haljini misli da je cijela dramatična i ogromna. Mislim da će na izlazu najava biti: Miss Croatia and… still Miss Croatia upravo zbog njene veličine.
I tako bi se trebala istaknuti u mnoštvu lijepih djevojaka, koje Maja ipak jedva čeka upoznati i družiti se s njima. S drugim djevojkama već komunicira putem društvenih mreža, a kao i sve očekuje dobar rezultata i pozitivno iskustvo, ili kako kaže, jednu lijepu priču. Iz Direkcije žele da se Maja plasira među prvih 20 djevojka i tako ponovi uspjeh Antonije Gogić od prošle godine, otkriva Iva Loparić Kontek, a sve više od toga bit će izvrstan rezultat.

Profesionalci su odradili svoj dio posla i pripremili Maju za sve izazove koji je čekaju. A njezina obitelj usadila joj je životne vrijednosti koje joj ulijevaju samopouzdanje koje je možda i važnije od same ljepote koja je krasi. Moja obitelj mi je podrška u cijelom životu. Ne samo emocionalna podrška ili sa savjetima već su mi mnogo pomogli i u organizaciji humanitarnog koncerta. Na tome sam im iznimno zahvalna, kaže o svojoj obitelji Maja.

Uz toliku podršku okoline, ljepotu i osmjeh koji je krase, Maja Spahija spremna je osvojiti svijet.

Maja je otputovala za Kinu i počela svoje kineske pripreme za veliko finale koje će održati 19. prosinca u Sanyau. Kako teku pripreme i što tamo radi možete pratiti i na njenim službenim društvenim stranicama.