'Sh'bam', novi oblik vježbanja programa 'Les Milles'

Ako tražimo neku novu tehniku ili novi način rada, s povjerenjem se obratimo MoFitu. Tamo smo našli i trening sh'bama, novi oblik vježbanja programa Les Milles.

Ova nam zabavna metoda dolazi iz Novog Zelanda, a opisuju je kao zabavnu, zavodljivu, veselu rekreaciju za sve uzraste. Važno je i to da ne morate znati plesati niti imati neko predznanje, jer su koreografske kombinacije lagane. Zastupljeni su svi ritmovi i sve tehnike pa možete biti latino plesačica, ali i hip hoperica, street dance majstorica ili balerina. Tko bi tome odolio.

Trening traje 40-45 minuta i zapravo je riječ o kardiotreningu, no to je istodobno i intervalni trening, jer imate male pauze te promjene tempa kako bi se vaše tijelo lakše naviknulo na napore. Glazba, koja je vrlo važan dio treninga, sastoji se od najpoznatijih svjetskih hitova pa vaše vježbanje pomalo sliči dobrom večernjem izlasku. Jer sve je tu, dobro društvo, dobra glazba i ples.Iako je na naš trening došao tek jedan, sh'bam mogu vježbati i muškarci. Jer kako je naš jedini muškarac rekao, to je trening za snažan karakter!

Bilo je vrlo mladih žena i onih srednjih godina. Vjerujte mi, do kraja sata njihov je pokret izgledao skladno i ujednačeno pa je voditeljica Martina Dragojević Trcol mogla bit zadovoljna.