Najpoželjnije žene svijeta na modnom spektaklu 'Victoria's Secret'

Godišnja revija rublja 'Victoria's Secret' najpraćeniji je modni događaj sezone, a njihove 'anđelice' se smatraju najpoželjnijim ženama svijeta.

Glasoviti putujući modni spektakl - spektakularna revija luksuznog donjeg rublja 'Victoria's Secret' održana je u New Yorku. Ova glamurozna modna manifestacija koja se prati u oko 200 zemalja svijeta, tematski je zamišljena da bude raskošni anđeoski bal, gdje uz luksuzne kreacije, publika uživa i u nastupima svjetski poznatih zvijezda poput Ellie Goulding.

No, pozornost posjetitelja i gledatelja ponajviše je usmjerena na manekenke koje nose luksuzne kreacije, a poznatije su pod imenom 'Victoria's Secret anđeli'. Riječ je o najljepšim ženama svijeta, top modelima čije godišnje plaće premašuju i one najpoznatijih svjetskih nogometaša poput Christiana Ronalda. Postati 'Victoria's Secret' model je jedan od najvećih i najtežih izazova u svijetu modelinga. Samo najbolji od najboljih svjetskih top modela mogu se pohvaliti ovom titulom za koju, uz urođene predispozicije, naporno rade godinama.

Na ovom spektaklu anđeoska krila ponijele su dvije medijski vrlo eksponirane starlete - Kendall Jenner i Gigoi Hadid.