Počeo 4. Reboot InfoGamer

Danas počinje 4. Reboot infoGamer koji ove godine prelazi iz kategorije najvećeg u jugoistočnom dijelu Europe u jedan od najvećih europskih gaming sajmova.

Sajam se održava na Zagrebačkom velesajmu u četiri paviljona i traje do subote. Ondje će naglasak biti na predstavljanju najnovijih videoigara, developera, publishera, gaming hardvera, analognim igrama te na izrazito velikim regionalnim gaming turnirima.

U četvrtoj godini održavanja Reboot InfoGamer ponovno će rušiti rekorde. Uz još veći broj velikih svjetskih izdavača i predstavljanje najnovijih igara i gaming hardvera narasli su i veliki internacionalni eSports turniri koji dobivaju poseban paviljon.

Velika novost ove godine je dvorana posvećena indie game developerima iz regije i Europe, čije se predstavljanje očekuje u iznimno velikom broju. Na sajmu će se predstaviti i prvi regionalni edukatori koji se bave usmjeravanjem mladih ljudi prema zapošljavanju u jednoj od danas najbrže rastućih kreativno zabavnih industrija današnjice – industriji videoigara.

Ognjen Golubić je za Dobro jutro u razgovoru s Damirom Đurovićem provjerio je li sve spremno za početak 4. Reboot InfoGamera.