Odlučili su pobjeći od životne rutine i postali bajkeri

Jedan bračni par u srednjim godinama pronašao je način kako pobjeći od bračne i životne rutine -postali su strastveni bikeri. Otkad su se prepustili zajedničkoj strasti i novostečenoj slobodi na motorima putuju svijetom, otkrivaju nove zemlje i tako obogaćuju svoj brak i život.

Milada i Zdravko Herenčić kažu da su motocikl, otvorena cesta i osjećaj slobode, ono za što žive. U svojim 50-ima otkrili su čari vožnje te putujući i do mjesec dana na motociklima, dosad su upoznali čak dvadesetak zemalja.

Za rađanje ove strasti u obitelji Herenčić krivac je Zdravko, koji je jednog dana s posla stigao s novim ljubimcem na dva kotača. On kaže da ga je ovakvom načinu života privukla čežnja za dalekim krajevima. Nakon toga nije trebalo puno da i i suprugu zarazi ovom strašću, dok ih je njihovo petero djece u početku promatralo u čudu, no s vremenom su i sami isprobali roditeljske ludorije.

Za Miladu i Zdravka svaka nova zemlja je nova pustolovina i ostala je zapisana u njihovu sjećanju koje je bogato pričama i uspomenama. S njima će vas upoznati Slavica Parlov.