Besplatno naučite kako pronaći posao

Poslovni klub Črnomerec poziva sve mlade nezaposlene osobe da se prijave na besplatne radionice za traženje posla. Prijaviti se mogu sve zainteresirane mlade nezaposlene osobe u dobi od 15 do 30 godina koje žive na području Grada Zagreba. Online prijavnica nalazi se na mrežnoj stranici www.crnkas.eu.

Tijekom tri tjedna provedbe radionica polaznici prolaze kroz devet modula na kojima usavršavaju osnovna znanja i vještine potrebna za ulazak na tržište rada i predstavljanje budućem poslodavcu. Polaznici će u tri tjedna usavršiti pisanje životopisa i motivacijskog pisma, komunikacijske i prezentacijske vještine, naučit će kako se pravilno pripremiti za razgovor za posao i još mnogo toga.

Besplatne trotjedne radionice provode se u sklopu EU projekta ČRNKAS - Črnomerec poslovni klub. Nositelj projekta je Grad Zagreb, a partneri u provedbi projekta su Institut za stručno usavršavanje mladih i Europski savjet za mentorstvo i coaching Hrvatska.

Ukupna vrijednost projekta je 73.445,46 eura, a 92,64 posto financiran je iz Europskog socijalnog fonda. Od lipnja ove godine do danas održano je pet ciklusa radionica za traženje posla kroz koje je prošlo 60 mladih nezaposlenih osoba.

Jutros je za Dobro jutro Frano Ridjan provjerio iz prve ruke kako izgleda na radionici koja pomaže mladima u zapošljavanju.