Balmain za H&M razgrabljen za minutu

U prodaju je krenula najiščekivanije kolekcije ove sezone - Balmain za H&M, a naša najpoznatija pjevačica Severina prva je odjenula komade iz ove kolekcije.

Samo minutu prije 18 sati, odjeća i modni dodaci bili su savršeno posloženi na policama. U 18 sati i samo jednu minutu, nakon što su vrata i službeno otvorena, police su zjapile potpuno prazne! Čini se kako je Balmain za H&M dizajnerska suradnja koja baš nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Severina je na svom službenom Instagram profilu objavila total Balmain za H&M look uz komentar It's good to be me. Odabrala je tamnozelene uske hlače, upadljiv zlatni top, bundu, torbicu i crno-zlatne sandale.

Popularna pjevačica u dućanu je ostala kratkih rukava, ali onu najvažniju haljinu već ima spremnu. Riječ je naravno o vjenčanici s potpisom Matije Vuice u kojoj će za dva tjedna u Srbiji, Igoru Kojiću po drugi puta izreći „da".

I dok su sve one dame koje nisu imale pomno razrađenu taktiku svojim kućama uglavnom otišle praznih ruku, zaljubljenici u dizajnerske krpice imali su puno više sreće.

Boris Banović, poznatiji kao Fashion Guru, komentira najnoviju shoppingmaniju

Stilist Marko Grubnić kaže: Svi mi volimo imati ipak nekakav potpis u ormaru i mislim da je ovo sjajna prilika da baš svi dobiju nekakav dizajnerski komad i ja to apsolutno podržavam, meni je to super.  To su očito prepoznale i brojne Hrvatice željne nove krpice.

Priznali mi to ili ne, čini se kako Hrvati itekako žele dizajnersku robicu u svojim ormarima, čak i pod cijenu višesatnog čekanja u redu na hladnoći, ali i mogućim tjelesnim ozljedama. Uglavnom, vješalicom.

Oni kojima se stajanje isplatilo, kući su otišli s osmjesima na licu, ali nasmijali su se i promatrači.