Dodijeljene ovogodišnje 'Elle Style Awards'

Stil se ne može kupiti novcem, a najbolji se ipak nagrađuju, što pažnjom, što konkretnim nagradama. Ekipa emisije Život je lijep bila je na četvrtom izdanju Elle Style Awardsa.
      
Modnom revijom otvoreno je 4. izdanje Elle Style Awardsa, noći u kojoj se slavio modni stil. S njim se, kažu, najčešće rađa, teško ga je kupiti novcem, a najbolji je kad je inovativan i samo vaš. Kako se on gradi ekipa Života upitala je neke naše poznate.

Jelena Veljača
misli da je strpljenjem ključno, dok pjevačica Josipa Lisac, misli da je to stvar mentalnog sklopa, srca i ponašanja u svemu. Miran Kurspahić, redatelj i glumac, kaže da se dobar stil ne može se naučiti.
Na trnovitom putu izgradnje vlastitog stila nisu rijetke situacije modnih katastrofa na koje nitko nije imun. Čak je i poznata modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, prema vlastitom priznanju jednom pogriješila. Severina je priznala, prisjećajući se početaka karijere, imala sam dvije majice, jedna se prala, a druga na meni.

U večeri koja je odisala glamurom, dodijeljeno je i više nagrada. No prije dodjele ekipa se ušuljala u backstage o provjerila je li sve spremno. Poslije nekoliko minuta, show je mogao početi i to dodjelom nagrade za najbolju modnu blogericu Ani Bacinger. Nagradu za najbolji celebrity stil dobila je Lucija Šerbedžija. Najboljim modelom proglašena je Ana Buljević koja trenutačno gradi karijeru u New Yorku dok je nagradu za najboljeg dizajnera dobio Juraj Zigman.