Ove subote prvi puta CEO konferencija u Zagrebu

Prvi put u Zagrebu će se održati Career and Entrepreneurship Opportunities – CEO konferencija.

Organizira je Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Sarajevu, a održat će se sutra na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Riječ je o  najvećem regionalnom projektu za mlade.
 
U emisiji Dobro jutro, Hrvatska gostovale su Suzana Karabaić, koordinatorica CEO tima Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Lucija Pasanec, studentica, članica CEO tima Zagreb te su govorile o konferenciji, što ona znači studentima i što od nje očekuju.

CEO predstavlja godišnje događanje koje povezuje mlade s uspješnim ljudima koji ih pozitivnim primjerima motiviraju na proaktivan pristup poduzetništvu i razvoju karijere razbijanjem mitova o uspjehu i usvajanjem novih znanja i vještina. Riječ je o najvećem regionalnom projektu za mlade: održava se u 4 države, 8 gradova, na 9 fakulteta. U konferencijama sudjeluje 2500 sudionika, 80 govornika, više od 200 medijskih kuća i preko 150 kompanija i organizacija koje su direktno uključene u projekt.

Misija CEO konferencije u Zagrebu je okupiti mlade i najuspješnije pojedince iz Hrvatske, koji dijele svoja životna i poslovna iskustva, uspone i padove, ideje i znanje u kontekstu različitih disciplina: razvoja karijere, poduzetništva, tehnologije i inovacija.

CEO konferencija u Zagrebu održava se pod pokroviteljstvom Razvojne agencije Zagreb.