Naše najljepše balade i šansone na RetrOpatijskom festivalu

Ovog petka i subote Opatija je domaćin RetrOpatijskog festivala. Riječ je o festivalu balade i šansone na kojem će se moći čuti glazbeni hitovi stari 30-ak i 40-ak godina uz koje i danas pjevušimo i plešemo.

Ova glazbena manifestacija sastoji se od dvije večeri. Prva, 6. studenog posvećena je bila Ivi Robiću. Njegove su hitove, uz Jazz orkestar HRT-a pod ravnanjem Andreasa Marinella, izveli Jacques Houdek, Marko Tolja i Damir Kedžo. U izvedbi pjesme Mala djevojčica trojcu se pridružila i mala zvijezda Mija Negovetić. Kristalna dvorana hotela Kvarner bila je ispunjena do posljednjeg mjesta i publika je svojim dugim pljeskom pokazala da je željna ovakvih glazbenih priredbi.

Druga večer donijet će najveće hitove Opatijskog festivala u izvođenju poznatih imena domaće glazbene scene – od Novih Fosila do Nine Kraljić...

Nastavak je to najuspješnijeg festivala na ovim prostorima, koji je kroz 30 godina okupljao naše ponajbolje izvođače. Festival se održava u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner, a snimku druge večeri možete pogledati na Drugom programu 14. studenog u 20 sati.