Rundekove 'Ruke' u verziji 'Ljetnog kina'

Ljubitelji dobre svirke znaju za Ljetno kino, bend za kvalitetnu zabavu, kako sami sebe vole zvati. Na njihovim nastupima možete čuti pregršt hitova s domaće scene, između ostalog i Rundekovu pjesmu Ruke.

Kako objašnjava Max Jurčić, odlučili su obraditi Ruke jer obožavatelji najbolje reagiraju baš na tu pjesmu. U originalu je, dodaje, pjesma čarobna, ali oni su je uspjeli preokrenuti, obraditi i danas je zabavna.

U izvedbi su im pomogli i učenici osnovne škole Ivana Merza, a pojavljuju se i u uskoro nadolazećem spotu. Autor pjesme legendarni Darko Rundek dao im je blagoslov za pjesmu, a nezaobilazno je ime i  prerano otišle legende Vlade Divljana, koji je godinama nastupao s Ljetnim kinom.

Posljednje studijsko izdanje benda je koncertni nastup s Divljanom iz Tvornice. Juričić je najavio da će na proljeće odsvirati koncert za Vladu, jedan u Tvornici i jedan u Beogradu u Domu omladine.

Osim sviranja obrada u Ljetnom kinu, Max je još osamdesetih sa bendom „Le Cinema" svirao covere. A bio je član mnogih kultnih bendova - Film, Vještice, Šo Mazgoon…

Ukoliko ste ljubitelj kvalitetne i rasplesane zabave, ne propustite iduću svirku Ljetnog kina. Zadovoljna lica publike u Saxu sve govore.