Predstavljamo namještaj za kućne ljubimce

Nema sumnje da svaki vlasnik psa ili mačke svom ljubimcu želi omogućiti što kvalitetniju pažnju i brigu kao i zdrav san, jer je za mnoge  njihov četveronozni prijatelj praktički dio obitelji. Upravo iz tog razloga, arhitektica Matilda Marelja i sociologinja Jelena Bralić svoju su ljubav prema kućnim ljubimcima odlučile  pretvoriti  u nešto vrlo praktično i originalno.

Linija  namještaja koju Jelena i Matilda nude za sad se sastoji od pet modela - ležaja za prozor, crnog boxa, crvenog boxa, ležaja i ležaja sa spremištem. Svi komadi namještaja  izgledom i veličinom uklapaju se u današnji životni prostor vlasnika ljubimaca, ne zauzimaju mnogo mjesta, izrazito su atraktivnog izgleda i visoko funkcionalni. 

Sav namještaj  ručno je izrađen i uključuje ekološke i estetske aspekte. No, osim luksuznog namještaja za ljubimce, Jelena i Matilda u ponudi imaju i jednu drugu uslugu.

Linija namještaja za kućne ljubimce prilagođena je potrebama i dizajnu suvremenog stanovanja. Tako će zahvaljujući spajanju visoke estetske razine s funkcionalnošću  vlasnici pasa I mačaka svojim ljubimcima  moći omogućiti bezbrižnu uživanciju i odmor koji zasigurno zaslužuju.