HDZ: Za manje od dva tjedna čeka nas sigurna pobjeda; Preokrenut ćemo Hrvatsku

U Gradskoj sportskoj dvorani u Velikoj Gorici održan je središnji skup Domoljubne koalicije za 6. izbornu jedinicu.

Za manje od dva tjedna čeka nas sigurna pobjeda, istaknuli su u Koaliciji dodajući da se bore za kvalitetan život svakog pojedinca u zemlji, što je daleko od trenutačnog stanja, smatraju, zahvaljujući vladi na odlasku.

Predsjednik HDZ-a i, kako ga je najavio voditelj, budući premijer Tomislav Karamarko oštro se obrušio na sadašnju vlast. Imali su plan 21, sve će biti divno i krasno. Tsunami investicija, čuda, svaki tjedan novo. Od svega ništa. Da, tsunami njihovih nekvalitetnih kadrova u državnoj upravi i javnom sektoru. Izmišljaju radna mjesta, izmišljaju agencije i zavode da bi zapošljavali političke podobnike. Da, to je taj tsunami. Sto tisuća iseljenih, to je najveća rana hrvatskoga tijela, ono što nas najviše boli, istaknuo je Karamarko.

Izbori pred nama nisu izbori radi izbora, već izbori koji našom pobjedom okreću Hrvatsku prema spasu. To je povijesna odgovornost i težina na leđima svakoga od nas. Svi imamo tu odgovornost, jer svi isto volimo Hrvatsku, jer to je naša domovina. Svi  volimo svoje obitelji i želimo da žive u Hrvatskoj, istaknuo je Karamarko.

Poručio je da je "Domoljubna koalicija" pripremila program koji će preokrenuti situaciju u Hrvatskoj, prozivajući vladajuće da su uništili Hrvatsku te da to smatraju svojim uspjehom. Nevjerojatnim smatra tvrdnje vladajućih da su povećali izvoz ocijenivši da se podaci o rastu izvoza temelje samo na tome da se transport preko riječke luke računa kao izvoz. Osvrnuo se i na broj nezaposlenih. Kaže da je smanjen po jednostavnoj formuli preseljenja nezaposlene radne snage u Njemačku, Irsku, Francusku. Pa čovjek će dobiti Nobelovu nagradu za taj patent kako rješiti nezaposlenost - tako da stanovništvo potjeraš van, kazao je.
Ponovio je obećanje o 1.000 eura poticaja za novorođeno dijete. Kaže da su bili ismijani zbog tog obećanja, ali da je to ulaganje u budućnost vlastitog naroda. Tih 300 ili 400 milijuna kuna, vjerujte imamo gdje uzeti. Razne udruge, zajednice, zavodi, agencije koji ničemu ne služe. Mnogi od njih služe da sramote Hrvatsku i da rade protiv nje i njima ćemo uzeti, rekao je Karamarko.