Ana Tevšić jedna je od naših najnagrađivanijih produkt dizajnerica

Dobro došli u kreativni svijet Ane Tevšić, svijet u kojem maštarije postaju šareni predmeti koji ukrašavaju vaš dom ili vas. Naime, ova mlada puljanka sa zagrebačkom adresom i uvijek nasmiješenim licem jedna je od naših najnagrađivanijih produkt dizajnerica.

Odnedavno je njezin rad okrunjen suradnjom s Cartoon Networkom, internacionalnom TV postajom za koju je radila liniju nakita. Oduševljeni njezinim radom, dogovorili su još jednu liniju, ovaj put inspiriranu Dexterovim laboratorijem na kojoj ona trenutno radi. I tu ne staju Anini internacionalni uspjesi. Naime, u svjetskim metropolama uživa se u njezinim šarenim umotvorinama.

Anu zastupaju trgovački lanci u Velikoj Britaniji, Njemačkoj i Francuskoj, a odnedavno su prisutni i u Belgiji kojoj će sada dodati Portugal. Uz to, krajem godine bit će zastupljeni i u SAD-u te Australiji.

Ana nam je otkrila da je tajna njezina uspjeha - red, rad i disciplina. Uz to, najsretnija je sa činjenicom kako njezin dizajn uljepšava živote ljudi širom svijeta.
 
S uspješnom i talentiranom Anom upoznat će vas novinarka Slavica Parlov.