Kako uz malo novca i mnogo kreativnosti urediti svoj dom

Komoda u obliku klavira, pop-art fotografije na zidovima te brojni natpisi i grafiti samo su neke od stvari koje će posjetitelji odmah primijetiti u jednom malom zagrebačkom kreativno uređenom stanu.

Njegovi su vlasnici Gorana Lolić i Goran Villi, mladi kreativci koji su svoj životni prostor odlučili urediti u pop-art stilu. Zašto pop art, neznam. Došlo je spontano, ili voliš pop art ili ne, a ja ga volim i tu je odgovor, objasnila je Gorana Lolić.

Inspiraciju za uređenje stana Goran i Gorana nalazili su po cijelom svijetu -  od pariških antikvarnica do sajmova rabljenih stvari. No, sav se trud isplatio pa tako danas žive u prostoru koji odražava njihov stil i način života te nudi pogled u osebujan crno-bijeli svijet.

U dnevnom boravku cigleni je zid ukrašen Banksyjevim grafitom, dok je kuhinja, koja je originalno imala ružičasto-crvene pločice, pretvorena u pop-art utočište. U prostor kupaonice integrirane su pak kutije za odlaganje higijenskog pribora na koje su Goran i Gorana nalijepili jednu poželjnu turističku destinaciju, a tu je i kada s bar-kodom na dnu.

Isto tako, osim kupaonice, svojom osebujnošću ističe se i hodnik. Također, tu su i drugi detalji koji ovaj interijer čine unikatnim.

Kako običan građanski stan može postati neobičan dom te kako ga uz malo novca i mnogo kreativnosti urediti doznajte u reportaži Daria Šareca.