Turist koji je oduševio Hrvatsku stiže u Slavoniju i Baranju

Video Francuza Pascala Tanga 'Road Trip To Croatia' koji je snimio u kolovozu kada je s dvojicom prijatelja proputovao Hrvatsku, postao je najbolja moguća reklama naše zemlje.

Pascal je snimio najbolje trenutke svog odmora i uobličio ih u fascinantnu priču koja je zbog prelijepih kadrova i cool atmosfere postala nešto što se mora vidjeti.  
 
Pogledajte Pascalov uradak kojim je impresionirao brojne gledatelje i stekao simpatije Hrvata.


Road Trip in Croatia 07.08.2015 - 21.08.2015 from Pascal Tang on Vimeo.

Ubrzo se priča 'zakotrljala' dalje. Pascal Tang i njegovi prijatelji dobili su od Turističke zajednice Baranje na poklon besplatno putovanje na istok Hrvatske. Sa zadovoljstvom su ga prihvatili te će vesela ekipa iz Francuske 9. listopada ponovno krenuti put naše zemlje. 

Slavonci i Baranjci s puno entuzijazma za mladiće su pripremili sedmodnevni program prepun adrenalina, zabave, ića i pića. Stoga možete očekivati novi video s nastavkom priče o avanturama tri simpatična i otkvačena mladića na istoku Hrvatske.

Kako je vesela ekipa iz Francuske napravila sjajan 'guerilla marketing' za našu zemlju, Željko Kovačević doznao je više o ovom vidu promocije u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'.