To je hrabrost! Neustrašivi pas otjerao tri medvjeda iz dvorišta

Nevjerojatno hrabra ženka francuskog buldoga otjerala je tri medvjeda koji su zalutali na posjed njezinog gazde u Kaliforniji.

Cijelu scenu snimile su sigurnosne kamere, a američki mediji ne mogu se načuditi hrabrosti malenog psa, teškog niti deset kilograma.

Tri medvjeda zalutala su u dvorište kuće u Monroviji, u podnožju planina San Gabriel u Kaliforniji. Snimka s nadzornih kamera pokazuje da su dva mladunca medvjeda istraživala čega sve ima u dvorištu kad se na njih postavila buldogica Jules.

Kao da je tasmanijska neman, Jules je lajala na medvjede i zalijetala se na njih, goneći ih oko stolaca i ležaljke na verandi. Treći medvjed, majka mladunaca, stajala je sa strane i nije se miješala u sukob, koji je završio tako da su medvjedi pobjegli popevši se preko ograde, a Jules obranila svoj teritorij.

Vlasnik David Hernandez silno je ponosan na svoju 'frajericu'. 'Nisam mogao vjerovati kad sam vidio snimku. Pretvorila se u Wolverinea. Nije mogla otrpjeti da se netko mota po njezinom vlasništvu', rekao je.