Funky aerobika – sretan spoj plesa i aerobike

Tamaru Savićević upoznala sam davno kao istinsku zaljubljenicu u ples. Suosnivačica je plesnog ansambla Kelkope, odnedavno i umjetnička voditeljica tog vrijednog ansambla.

Tamara se školovala i za instruktoricu grupnoga vježbanja i vodi ovo što vam danas predstavljamo – funky aerobiku. Sretan spoj plesa i aerobike.
Na satu se uče plesne sekvence kojima se dodaju nove, pa na kraju sata vježbači znaju cjelovitu koreografiju. A gdje je tu aerobika?

E, Tamara vam je spretna voditeljica i dobra metodičarka. Dok se vi zabavljate učenjem koreografije, ona vam dodaje vježbe iz aerobike, za ruke, trbuh ili bedra. I da, teško je, ali vi to ne primjećujete! I to je uspjeh ovoga sata! Sve žene koje smo pitali kažu isto: dva sata za sebe, naplešem se, gubim kilograme, znojim se, a ne primjećujem da je teško. 

Tamara radi u Atomic aerobic centru koji smo predstavili u našoj rubrici. Kada se odlučite, nađite još neki trening za sebe, a dostupno vam je i obrazovanje za odrasle, pa možda postanete instruktorica/instruktor grupnih treninga.