Umrla Catherine Coulson - 'Log Lady' iz Twin Peaksa

Američka glumica Catherine Coulson, najpoznatija kao 'Žena s cjepanicom' u kultnoj televizijskoj seriji Twin Peaks, umrla je u 72. godini, izvijestili su američki mediji.

Glumica je trebala reprizirati ulogu Margaret Lanterman u novoj sezoni Twin Peaksa koja će se početi prikazivati 2017. godine.  Umrla je od raka, piše Variety.

Coulson je u Twin Peaksu glumila ženu koja je stalno sa sobom nosila cjepanicu s kojom je bila u mističnoj vezi i bila je uvjerena da joj ona otkriva sve tajne, među kojima i one vezane za ubojstvo Laure Palmer.

Redatelj Twin Peaksa David Lynch izjavio je da je izgubio 'jednu od najdražih prijateljica, Catherine Coulson'. 'Catherine je bila čisto zlato. Uvijek je bila tu za svoje prijatelje, bila je puna ljubavi za sve ljude, za svoju obitelj, svoj posao. Bila je neumorna radnica. ...Voljela se smijati i nasmijavati ljude. Ona je bila Log Lady.'

U intervjuu za Wall Street Journal u prosincu prošle godine, Coulson je opisala svoj lik u Twin Peaksu kao 'jedinu normalnu osobu' u seriji. Coulson je prije Twin Peaksa radila s Linchom kao pomoćnica redatelja u filmu Eraserhead.