Zašto plešu Sensual fitness?

Pitaju me često ljudi 'Zašto Sensual Fitness? Što je to tako čarobno u tvojoj dvorani da sve žene koje probaju, ostaju godinama u toj senzualnoj zajednici, priča Ana Kuhanec Brašnović, profesorica kineziologije i utemeljiteljica Sensual Fitnessa u Lijepoj našoj.
 
Deset godina je prošlo otkako je u Zagreb dovela senzualni ples oko šipke. Ravno iz Amerike gdje je godinu dana učila S Factor vještine od njegove začetnice Sheile Kelley. Bila je to novost za Hrvatice ali nije dugo trebalo da se stvore liste čekanja na upis u Anin studio. Sramežljivo se s početka pričalo o tome, jer predrasude nije lako pobijediti. Ali nasmiješena lica žena koje su izlazile iz Anine dvorane pričala su posve drugu priču. Priču o zadovoljnoj ženi.

Iako vrijeme u kojem živimo volimo nazivati modernim, neke stvari još su na razini nekih davnih godina, pa se tako i za Sensual Fitness lijepe brojne stigme. No ove su vježbačice stigme ostavile iza sebe. One su 'obične', stvarne žene. Rade u bankama, školama, trgovinama, malim privatnim firmama, velikim korporacijama. I imaju tu malu tajnu svog zadovoljstva – ples.

Otvorile su vrata svoje dvorane i odlučile svijetu pokazati kako se osjećaju plešući. Snimile su video sa snažnom porukom – ženska senzualnost nije i ne smije biti tabu.