Pobjednici svjetskog izbora 'The Look Of The Year ' škola najvažnija

Šesnaestogodišnja manekenka Mia Maretić pobjednica je svjetski prestižnog izbora 'The Look Of The Year' koji se ove godine održavao u Cataniji na Siciliji, a u čijoj je prvoj fazi sudjelovalo čak 200 djevojaka iz 40 zemalja.

Ove godine sam Miji savjetovala, odi, nauči što je to, stekni iskustvo, stekni nekakvo samopouzdanje, imaj povjerenja u sebe, ali nemoj biti tužna ako ništa ne osvojiš. I onda na sam dan revije, ona meni javlja - Tihana ja zatvaram reviju, ja izlazim s dizajnerom van. I ja joj velim - dobro sunce, super, ok je, samo ti to lijepo odradi, ti znaš hodati i ja sam mirno otišla spavati. Međutim, ujutro sam se probudila, poruke su mi bile došle da je pobijedila i naravno da sam bila presretna, priča modna agentica Tihana Harapin Zalepugin.

Ipak, najsretnija je bila Mija koja pobjedu nije očekivala, iako ju je, naravno, priželjkivala. Bila sam presretna, stvarno mi je bila velika čast, biti prva u svijetu, stvarno ne mogu opisati svoje osjećaje, kaže Mia.

Iako sanja o velikoj manekenskoj karijeri, napominje kako joj je škola na prvome mjestu. Prijatelji su presretni, škola je super. Idem sad u drugi razred prirodoslovno-matematičke gimnazije. Svi me podržavaju i to mi je zbilja vrlo bitno, ističe.

Najveća podrška su joj roditelji koji su ju, baš kao i njezina sestra blizanka, bodrili i na samom izboru na Siciliji.

Hvala Bogu Mija ima divne roditelje koji su joj podrška, koji shvaćaju da je to momentalno uspjeh, da je to trenutak, ali Mija i dalje ide u školu, ona mora završiti srednju školu, onda ćemo vidjeti što će onda. Sad moramo sve skupa malo staviti u nirvanu, kaže Tihana.

S obzirom na njezinu ljepotu, koja je sada prepoznata i u svijetu, ali i velikom željom za manekenskom karijerom, ne sumnjamo da će samo nastaviti nizati uspjehe.