Vježbajte uz kompjutor i Facebook

Upoznat ćemo žene koje su svakodnevno vježbale, bile na dijeti i međusobno se družile, a da se nikad nisu upoznale uživo. Sve uz kompjutor i na Facebooku.

Nakon dvije trudnoće Ana Novak se udebljala 15-ak kilograma. Onda sam uspjela u mjesec dana skinuti 5, 6 kila, uz dvoje djece, posao, obična sam mama, domaćica, sjedilački način života, priča Ana.

Vježba svaki dan. Ujutro ili navečer kada djeca zaspe.  Uz kompjutor sa svojom trenericom Sunčanom Seletković.

Složila sam koncept od 30 dana, bikini izazov, vježbe koje mugu vježbati od kuće, kada to njima najviše odgovara, da imaju i plan prehrane, da mogu točno znati što će kuhati i jesti, tu je i članstvo u FB grupi koji je najveći adut  ovog projekta, ističe Sunčana.

Na zatvorenoj FB grupi raspravlja se svakodnevno. Nerijetko  nakon dva, tri tjedna dijete i vježbanja žene dožive krizu, no sada imaju jedna drugu - da se podupiru i ohrabruju.

Kristina Kostel se godinama mučila s viškom kilograma, a na ovaj je način u tri mjeseca skinula 12 kilograma. Svoje je fotografije hrabro podijelila s kolegicama na FB grupi. Imala sam potporu obitelji, i ta grupa, virtualna, ako ništa drugo napišem da sam odvežbala i netko ti kaže bravo, kaže Kristina.

Zna se reći  da su žene ljubomorne jedna na drugu, ali tu nema mjesta tome, stvarno iskrene čestitke, tjera te da ideš dalje, hvali ovaj projekt Ana. 

Iako se nikad nisu upoznale, postale su bliske. U maloj zatvorenoj grupi dan za danom gradi se prijateljstvo.