Bicikl, motor ili sve to u jednom?

Bicikl, motor ili naprosto sve to u jednom? Uz vješte ruke i puno mašte, čini se kako je baš sve moguće.

Ideja je nastala davno, prije nekakvih šest, sedam godina. Ovaj moj prvi je, u principu drugi, takav u Hrvatskoj. Prvog je napravio prijatelj, ja sam napravio ovog par mjeseci nakon njega. Vidjeli smo slične projekte u Americi surfajući i jednostavno je došlo, ok, ako mogu Amerikanci, možemo probati i mi, ja sam otišao korak dalje i nastavio raditi za druge, priča Duško Ilijević.

Dule, kako ga prijatelji od milja zovu, do danas je napravio 20-tak unikatnih primjeraka. A s obzirom na kvalitetu, genijalan dizajn i potrošnju od samo litre i pol na sto kilometara, ne čudi da je interesenata sve više.

Prije dvije godine, bilo je dovoljno da sjednem na jedan takav. Prvo da ga vidim, onda sjednem i isprobam , to je bio Duletov i eto, to je bio ključni trenutak za odluku. Od tada je prošlo tri, četiri mjeseca dok nisam imao jednog svog u rukama, priča ponsni vlasnik Duškovog bicikla.

Osim motoriziranih bicikala, Duško izrađuje drvene igračke, retro kamp kućice, radi kao odgajatelj u vrtiću, pjeva u zboru i još mnogo toga, a kako priznaje spava - rijetko.