One su ljepša strana Eurobasketa

Proteklih desetak dana, otkako je započeo Eurobasket,  sve su oči uprte u naše košarkaše. No,  nisu samo oni okupirali pažnju gledatelja, mnogima su za oko zapele i akrobacije plesačica u stankama - tko su uopće te djevojke?

Ovaj tim je novonastala grupa, nazvali smo ih „Escape girls". Plesni studio „Escape" je dobio ovaj posao, ali nisu sve članice studija, nego je jedan novi tim osmišljen zapravo posebno za Eurobasket, objašnjava Lidija Iveković, voditeljica tima.

Svakodnevne  naporne probe definitivno su se isplatile, djevojke su svojim plesnim koracima uz male ekrane prikovale i one koji sport ni ne prate, dok prebacivanje na drugi program u pauzama nije dolazilo u obzir. 

Koreografija za cheerleading treba izgledati tako da je tu malo akrobatike, tu i tamo koja zvijezda, koje dizanje noge, ali i da koristimo komercijalnu glazbu kako bi zadovoljile ukus najšire publike. To je jedan spoj jazz dancea, hip-hopa, malo akrobatike. Nadamo se da smo zadovoljile, kaže Lidija.

Sudeći po reakcijama, djevojke su i više no zadovoljile, no ekipa emisije Život je lijep je provjerila što one kažu o svemu tome: