Počeo 8. Outlook festival elektronske glazbe

Nastupom četiri benda s vrha hip-hop, drum'n'bass i reggae scene - Jurassic 5, Roni Size Reprazent Live, Gentleman's Dub Club i Trojan Sound System, u pulskoj Areni 2. rujna otvoren je 8. Outlook festival elektronske glazbe.

Na festivalu će se do nedjelje 6. rujna predstaviti najbolje od svjetske dub, reggae, dubstep, hip-hop, drumnbass, garage glazbe i soundsystem kulture. U pulskom amfiteatru 2. rujna nastupio je rekordan broj od četrdeset glazbenika, a zvijezda večeri bio je SBTRKT, izuzetno uspješan dubstep/bass producent Aaron Jerome. Koncert u Areni bio je posljednja stanica njegove velike svjetske turneje, na kojoj je nastupio u pratnji jedanaest glazbenika.

Nakon otvaranja u Areni festival Outlook će se do 6. rujna održavati na lokaciji tvrđave Punta Christo u Štinjanu kraj Pule gdje će tijekom četiri dana i noći odlične glazbe s dvanaest festivalskih pozornica proći više od 300 izvođača.

Upravo nastupima na dnevnim pozornicama, kampom na plaži, zabavama svakog dana te brojnim popratnim sadržajima Outlook festival je postao nezaobilazna festivalska stanica za kraj ljeta 2015. godine. Prošle godine festival je posjetilo više od trinaest tisuća ljubitelja elektronske glazbe.