Josipa Lisac prva dobitnica nagrade Hit mjeseca Hrvatskog radija

Tu,  novi singl Josipe Lisac, najpopularnija je pjesma u programu svih centara Hrvatskog radija. Zlatko Turkalj Turki u emisiji Svijet diskografije Drugog programa Hrvatskog radija uručio joj je nagradu Hit mjeseca.

Iznenađena nagradom, Josipa je rekla da je publika dobro primila singl koji je objavila prije malo više od dva mjeseca. Malo je to vremena. Mislim da ova pjesma treba godinu dana da stigne neke pjesme s prošlog albuma, ali sjajno je krenula zahvaljujući odličnom PR-u diskografske kuće, naglasila je Josipa Lisac.
Od ovog mjeseca u emisiji Svijet diskografije uručivat će se nagrada Hit mjeseca za pjesmu koja je najslušanija tog mjeseca na top-listama svih centara Hrvatskog radija.

HR2 je uvijek vodio brigu o kvalitetnim autorima i izvođačima. Ovaj naš novi projekt koji uključuje mini koncerte i dodjelu nagrada za hit mjeseca uživo iz centra Zagreba samo je nastavak te dugogodišnje aktivnosti. Upravo zbog naše programske glazbene različitosti i kvalitete izbora glazbenog materijala, HR2 je kod velikog broja glazbenika i pravih glazbenih znalaca pozicioniran na prvo mjesto u njihovu izboru radijskih postaja. A to je velik uspjeh, istaknula je glavna urednica HR2 Jadranka Rilović.