TV premijera videospota 'Zaljuljali smo svijet' Nine Kraljić

Nina Kraljić, pobjednica prve sezone show-a The Voice - Najljepši glas Hrvatske predstavila je još 30. lipnja svoj debitantski singl - 'Zaljuljali smo svijet', a danas je spot za njega doživio svoju TV-premijeru.
Pjesma je nastala u suradnji s producentom Tihomirom Preradovićem, koji je također bio dio Jacquesovog tima tijekom showa, dok pjesmu potpisuju dvije dobro znane hrvatske autorice - Ines Prajo, kao autorica glazbe, a Arjana Kunštek, kao autorica teksta.Ova talentirana 23-godišnjakinja iz Lipovljana i studentica kroatistike na Filozofskom fakultetu u Rijeci pjevanjem se bavi od ranih dana djetinjstva, a do danas se okušala u raznim glazbenim projektima te se bavi i sinkronizacijom animiranih filmova. Svojim je nastupima u showu The Voice malo koga ostavila ravnodušnim - od prve Audicije i izvedbe pjesme 'Beneath Your Beautiful' do neponovljive 'Što te nema' pa sve do samog finala i izvanredne 'Zajdi, zajdi', Nina je slušatelje ostavljala bez teksta i očaravala svojim izvedbama. Očaran je ostao i Jacques Houdek, koga je Nina odabrala kao svog mentora kroz show i u čijem timu je došla do same pobjede.

Jutros je u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' spot doživio i svoju TV premijeru, a Nina Kraljić rado je govorila o tome kako je proteklo snimanje. Režiser videospota je Boris Sekulić, a sniman je u Fužinama i Prezidu.