Korisnici Twittera emitiranje 'Titanica' pretvorili u zabavu za pamćenje

Da je 'Titanic' bezvremeni film i vječna inspiracija dokazala je ove subote twitteraška zajednica u Hrvatskoj. Iako je dosad već nekoliko puta bio prikazan na Hrvatskoj televiziji, ovoga su puta njegovo emitiranje korisnici Twittera popratili pravim viralnim spektaklom.
 
No, kako je sve počelo. Cijela priča krenula je najavom filma dvojice tvitteraša te dogovorom oko hashtaga.


Nakon toga, nije trebalo puno da se mašta razigra i krene prava lavina. U članku objavljenom na portalu 'Netokracija' došli su do podataka kako je te večeri objavljeno ukupno 697 postova te da je u twitanju sudjelovalo 88 korisnika. Hashtag je dosegnuo 85.942 osobe i postigao 580.674 impresija.
Očito je da ovaj hit o najpoznatijem brodolomu svih vremena ne prestaje inspirirati, pa pogledajte neke od najduhovitijih postova.


Među brojnim postovima, komentarima i dosjetkama našle su se i one poznatih osoba. Film je ponovno gledala te twittala čak i Jadranka Kosor.Tako su twitteraši pokazali kako je potrebno samo malo mašte i kreativnosti da se stvori urnebesna cjelovečernja zabava. Stoga s nestrpljenjem čekamo najavu nekog drugog velikog hita.