Večeras se u Motovunu možete vjenčati s kim hoćete i na koliko dugo hoćete

Motovun Film Festival ove godine slavi svoju punoljetnost pa se stoga održava pod znakovitim geslom 'radi što hoćeš, gledaj što hoćeš'. Bogata festivalska ponuda obuhvaća mnogo filmova i kinematografija, ali i različitih kulturnih, zabavnih i inih događanja.

Tako je za sve one koji su odlučili da je kucnuo čas da potvrde svoju ljubav organizirana Noć motovunskih vjenčanja. Večeras će se svi koji su se odlučili vezati moći to i učiniti, jer će u Noći motovunskih vjenčanja moći vezati čvor ili omču s osobom po svojem izboru.

Svečana ceremonija 'bračnog vezanja' održavat će se uz blagoslov improviziranog festivalskog matičara - glavom i bradom Elvisa Presleya.

Najavljeno je kako će obred biti poseban, vjenčanica i prstenje isto tako, a sigurni smo da će i Elvis svojom pojavom doprinijeti čaroliji. On želi da što više parova okruni svoju ljubav pod motovunskim nebom u društvu filmskih zvijezda. Kaže da će biti kao na filmu, a kako ne bi i bilo, uz brojne projekcije koje su na festivalskom repertoaru.

Zato požurite jer se samo večeras u Motovunu možete vjenčati s kim hoćete i na koliko dugo hoćete. Detalje će vam otkriti reporterka 'Dobrog jutra' Kornelija Benazić.