Ne propustite završnicu ljetne turneje Jazz orkestra HRT-a

U velikoj završnici ljetne turneje Jazz orkestra HRT-a svi ljubitelji dobre glazbe moći će uživati ovog petka, 17. srpnja u 21 sat na ljetnoj pozornici Bundek.

Nakon Slavonskog Broda, Hvara, Zadra, Metkovića i Grožnjana Jazz orkestar HRT-a pod vodstvom novog šefa-dirigenta Andreasa Marinella i zagrebačkoj će publici predstaviti program koji izvodi uz pjevačicu Valeriju Nikolovsku i klavijaturista Viktora Lipića.
 
Suradnja s Valerijom Nikolovskom i Viktorom Lipićem pokrenuta je na inicijativu Jazz orkestra HRT-a zahvaljujući čemu su njihove autorske skladbe zaživjele u big band verziji.

Autorski dvojac Nikolovska i Lipić u posljednjih nekoliko godina predstavlja se kroz jazz trio LiVaDa, uz bubnjara Damira Šomena, a svoje skladbe prepustili su iskusnim aranžerima Andreasu Marinellu, Luki Žužiću i Joeu Kaplowitzu. Njihov rukopis, uz jednu autorsku skladbu producenta orkestra Igora Geržine, pokazao se kao idealna kombinacija insajderskog poznavanja big band formacije i skladateljske invencije. 

Ulaz za posjetitelje je slobodan, stoga vas pozivamo da ovog petka u 21 sat budete uz Jazz orkestar HRT-a na ljetnoj pozornici Bundek.