Počeo 10. Garden festival

Počeo je 10. Garden festival u Tisnom, jedan od najpopularnijih festivala elektroničke glazbe na Jadranu. Svake godine posjeti ga na tisuće zaljubljenika u tu vrstu glazbe, uglavnom Britanaca.

U idućih sedam dana, u uvali Rastovac pokraj Tisnog, u ritmovima elektroničke glazbe uživat će više od 3.500 posjetitelja. Samo za njih tu su četiri pozornice, noćni program u disku na otvorenom, te dva broda na kojima će se partijati ploveći murterskim arhipelagom.

Brojevi govore sve, u idućih tjedan dana na festivalskim pozornicama izmijenit će se više od 200 DJ-eva. Ove godine gosti dolaze iz čak 35 zemalja, a tradicionalno je najviše mladih iz Velike Britanije. Zahvaljujući festivalu, svi smještajni kapaciteti u Tisnom i okolici su popunjeni, a osim iznajmljivača, ruke trljaju i ugostitelji jer statistika kaže da su gosti Gardena vrlo dobri potrošači, dnevno u prosjeku potroše oko 900 kuna.

Za domaće je goste ostala još pokoja ulaznica, pa svi koji vole ovakvu vrstu glazbe, još stignu navratiti do Tisnog i dobro se zabaviti.