Upoznajte novu viralnu zvijezdu - psa Đurđu

Bok, ja sam Đurđa, psić iz Zagreba - piše na Facebook stranici ove viralne zvijezde. Četiri i pol tisuće lajkova respektabilan je broj, osobito kada se radi o do jučer nepoznatom psu i zapravo prvom psu u Hrvatskoj sa statusom fejsbuk zvijezde.

Za njezinu popularnost pobrinuli su se njezini vlasnici, fotografi vjenčanja Zvonimir Kušec i Danijela Šola, do jučer od nje nešto poznatiji javnosti.

Službeno fejsbuk zanimanje joj je zabavljač i baš to svakoga dana radi, jer svaka njezina fotka pobere barem 500tinjak lajkova, iako mnoge broje i tisuće njih, ali i vesele komentare. 

Osobito su dojmljive Đurđine fotografije s mnogobrojnih putovanja na koja je naviknuta još do malih šapa.  Dalmacija, Istra, Zagorje, ili njena rodna Slavonija. Rođena je u Osijeku i sa samo mjesec i pol dana starosti je odselila u metropolu - tako da putovanja su joj oduvijek u srcu, a najdraže prijevozno sredstvo motor.

Đurđa je pravi fotomodel, iako je jako zaigrana, poziranje joj ne predstavlja problem. Za nju je obući starke, navuči motorističke naočale jednako zabavno kao i skočiti u vodu ili trčkrati za lopticom. Sve je za nju igra.

Đurđa je pas čije se mišljenje cijeni i želje uvažavaju. Ona nije starleta, ona je cura iz susjedstva koja uveseljava sve koji svrate na njezinu stranicu. Planira i putovanja izvan Hrvatske i možda doskora uveseljavati i strance. A budući da je vole gdje god se pojavi možemo samo reći - pripremi se svijete, stiže Đurđa the dog.